WDI (Ger) ötvözetlen és alacsonyan ötvözött hegesztőhuzalok


Ötvözetlen és alacsonyan ötvözött, növelt szilárdságú acél anyagokhoz a WDI-Westfälische Drahtindustrie GmbH (Németország, Hamm) hegesztőhuzaljait ajánljuk.

A hegesztőanyagokat az EN 10204. 2.2, vagy 3.1 szerinti, effektív összetételt tartalmazó műbizonylattal szállítjuk. A termékek - többek között - rendelkeznek TÜV és DB minősítéssel és CE jelzéssel.

A huzalok lehetnek rezezett / szerves bevonatúak (nassblank). A szerves bevonatú huzal kevésbé koptatja a hegesztőgép kopóalkatrészeit (~1,5x vagy magasabb élettartam érhető el), illetve hegesztés közben kevésbé fröcsköl. A tekercsek kikészítése lehet normál illetve sor-sor mellé tekercselt (Lagepräzis).

Bővebb ismertetés: Katalógus

A WDI jogfolytonos elődei tevékenységüket a huzalgyártás területén 1856-ban kezdték, 1890-től rövid megszakítással (Krupp/Klöckner, 1964-1987) Westfälische Drahtindustrie néven, mint Németország és Európa egyik vezető huzalgyártója, majd hegesztő huzalgyártója tevékenykedik. Termékkörébe a huzalokon kívül fényesacél, szerkezeti acél és drótkötél gyártmányok tartoznak.

A hegesztő huzal területen ötvözetlen és alacsonyan ötvözött, növelt szilárdságú védőgázos és fedettívű huzalok alkotják a gyártmány palettát. Normál tekercstől a hordós és egyéb szabványosított nagytekercsig a legkülönbözőbb kiviteli formában szállítanak.

A cég rendelkezik az EN ISO 9001 minősítéssel.

További információk: www.wdi.de

Kiszerelések:K300 kistekercs

K300 rezezettlen kistekercs


Z2 400 kg-os nagytekercs

Hordó

EKO Rack