Partnereink

CARBO-WELD GmbH (Németország, Korschenbroich)


1977 óta fejleszt, gyárt és forgalmaz a CARBO-WELD cég bevonatos elektródákat és porbeles huzalokat. A cég vezetésében a tulajdonos több mint 30 éves, a hegesztőanyag területen szerzett tapasztalattal vesz részt. A CARBO-WELD folyamatos fejlesztéssel, kitűnő minőséggel és a speciális termékek nagy választékával, széleskörű ismeretekkel rendelkező alkalmazástechnikai munkatársakkal áll a felhasználók rendelkezésére. A teljes termékkör: bevonatos elektródák, porbeles huzalok, és tömör huzalok, AWI pálcák, forrasztó anyagok minden alapanyaghoz.
A cég EN ISO 9001 szerint minősített, termékei a legmagasabb nemzetközi követelményeknek felelnek meg.

További információk: www.carboweld.com

Drahtzug Stein GmbH & CO KG (Németország, Altleiningen)


A Drahtzug Stein cég két, a hegesztéstechnika területén nagyon fontos szabadalmaztatott fejlesztéssel írta be nevét a hegesztéstechnika nagykönyvébe. 1964-ben fejlesztették ki a zárt, csőkeresztmetszetű porbeles huzalt és gyártási technológiáját, valamint környezetvédelmi okokból 1975-ben szabadalmaztatták a huzalok tekercseléséhez azóta is használt un. drótkosarat (Korbspule). A cég legfontosabb termékcsoportja a fémpor, rutilos és bázikus töltetű, védőgázos, porbeles, kötőhegesztő huzalcsalád. A porbélésű termékek közé tartoznak még a védőgázos, vagy önvédő felrakó és fedettívű kötő és felrakó porbeles huzalok is. Ezen kívül gyárt még a cég tömör huzalt, porbeles szalagot és fedőport is. 1997 óta a Drahtzug Stein GmbH MEGAFIL. TOPCORE és MECUFIL márkanevek alatt forgalmazza termékeit.
A cég az EN ISO 9001 szerint minősített.

További információk: www.drahtzug-stein.de

DRATEC GmbH (Németország, Krefeld, Remseck)


A céget 1983-ban alapították hegesztő huzalok és pálcák kikészítésére, csomagolására. Az összes nagy európai gyártóval való együttműködésben, kitűnő berendezésekkel és nagyon motivált csapattal végzik tevékenységüket. A legszigorúbb minőségi követelmények mellett a cég fő erőssége a rugalmasság, a rendkívül széles gyártmánypaletta. A termékek között megtalálható az alacsonyan és erősen ötvözött huzalok és pálcák teljes választéka, a rozsdamentes porbeles huzalok és a nikkelbázisú ötvözetek is.
A cég az EN ISO 9002 szerint minosített.

További információk: www.dratec.de

MIG WELD GmbH Deutschland (Németország, Landau/Isar)


A MIG WELD GmbH Deutschland egy értékesítési leányvállalata a MIG WELD SA Dijon (Franciaország) cégnek. A MIG WELD az alumínium huzalok és az AWI pálcák specialistája, termékei a kitűnő minőség mellett rendkívül jó huzal-előtolási tulajdonságukkal és nagy felületi tisztaságukkal tűnnek ki, amelynek következtében a csökken füstképződés és így a munkahelyek terhelése. A cég termékkörébe tartozik az alumínium hegesztőanyagokon kívül a réz alapú hegesztő huzalok és pálcák széles választéka, valamint az ívforrasztás (forrasztásos hegesztés, MÍG/MSG Löten) teljes huzalválasztéka. Több mint 40 tonnás raktárkészlet biztosítja a folyamatos, gyors kiszolgálást. Tapasztalt, nagy elméleti felkészültségű szakemberek állnak rendelkezésre a hegesztési feladatok megoldásának segítésében.
A cég EN ISO 9001 szerint minősített.

További információk és műbizonylatok lekérdezése: www.migweld.de

WDI-Westfälische Drahtindustrie GmbH (Németország, Hamm)


A WDI jogfolytonos elődei tevékenységüket a huzalgyártás területén 1856-ban kezdték, 1890-től rövid megszakítással (Krupp/Klöckner, 1964-1987) Westfälische Drahtindustrie néven, mint Németország és Európa egyik vezető huzalgyártója, majd hegesztő huzalgyártója tevékenykedik. Termékkörébe a huzalokon kívül fényesacél, szerkezeti acél és drótkötél gyártmányok tartoznak. A hegesztő huzal területen ötvözetlen és alacsonyan ötvözött, növelt szilárdságú védőgázos és fedettívű huzalok alkotják a gyártmány palettát. Normál tekercstől a hordós és egyéb szabványosított nagytekercsig a legkülönbözőbb kiviteli formában szállítanak.
A cég rendelkezik az EN ISO 9001 minősítéssel.

További információk: www.wdi.de

SBI Produktion techn. Anlagen GmbH. (Ausztria, Hollabrunn)


Az SBI egy fiatal, dinamikus, innovatív vállalkozás, amelyik a plazmatechnológia és műanyag extrudálás területén fejleszt és gyárt technikai berendezéseket. Az SBI a plazmahegesztés területén foglalkozik a "hagyományos" plazma hegesztéssel és az általuk szabadalmaztatott plazma ponthegesztéssel. A plazma ponthegesztés egyoldalú hegesztett pontok készítését teszi lehetővé, ezzel új lehetőségek sorát nyitva a ponthegesztési eljárásnak. Az SBI a fent említett berendezések mellett még egy vízhűtésű AWI áramforráshoz kapcsolható plazma egységet, az un. plazma boxot is gyártja.

További információk: www.sbi.at

HOL.MA Plasma & Laser Parts Gmbh (Svájc)


A HOL.MA plazma és lézer alkatrészeket gyártó GmbH a Bódeni tó partján, a svájci Goldachban található. Kitűnő minőségű kopóalkatrészeket gyárt az összes gyártó lézer- és plazmavágó berendezéseihez. A sokéves tapasztalat alapján a HOL.MA cég megbízható, hozzáértő partner az utángyártott alkatrészek területén. A mindig raktáron lévő - a különböző berendezésekhez alkalmazható - mintegy 40 000 alkatrésszel gyors és rugalmas partnerünk az alkatrész ellátásban. A HOL.MA cég honlapján megtalálja a berendezésgyártókat, akiknek géptípusaihoz alkatrészeket gyárt. Mind a plazma, mind a lézervágó gépek egyes típusai, illetve ezek alkatrészei robbantott ábrák alapján és/vagy eredeti cikkszámuk alapján a letölthető prospektusokból kiválaszthatók.

További információk: www.holma.com

Fronius GmbH (Ausztria, Wels)


A Fronius cég a világ vezető hegesztő gép gyártói közé tartozik, hegesztő berendezései Magyarországon közel húsz éve, egyre jelentősebb számban vannak jelen és mindig a legmagasabb technikai színvonalat képviselik. A palettán megtalálhatók a kézi ívhegesztő gépek, egyen- és váltóáramú AWI berendezések, fogyóelektródás berendezések, hagyományos, inverteres, szinergikus, digitális, impulzusos kivitelben. A nagyszámú variáció és az alkalmazási célra optimális berendezés kiválasztása érdekében, kérem keressenek meg valamelyik elérhetőségünkön.

További információk: www.fronius.com

ORBIMATIC GmbH (Németország, Buseck)


A céget a két alapító 1990-ben, sok éves az orbitális hegesztés területén szerzett gyakorlatukra és szakmai tapasztalataikra alapozva hozta létre. Sok innovatív megoldással, az elektrotechnika és a programozhatóság legújabb eredményeit is felhasználva új gépcsaládot fejlesztettek ki. Az ORBIMATIC GmbH a legmodernebbül programozható áramforrásokhoz zárt, kazettás és nyitott, hideghuzalos hegesztőfejeket, valamint cső-csőfal hegesztőfejeket a legkülönbözőbb kiegészítő berendezésekkel és csővég megmunkáló gépekkel kompletten ajánlja a felhasználóknak. A cég alkalmazástechnikai szakemberei és bemutató hegesztői a felhasználóknál mutatják be a felmerült feladatokra javasolt megoldásokat.

További információk: www.orbimatic.de

P + M Schweisstechnik GmbH (Németország, Holdorf)


A társaságot 1990-ben alapították hegesztőgépek és vágógépek szakkereskedéseként. 1993-ban bővült ki a termékválaszték a járatos plazmavágó pisztolyok kopóalkatrészeinek szállításával. Jelenleg a több, mint 100 000 darabos raktárkészlettel nagy rugalmassággal és gyorsan tudja a kopóalkatrész igényeket a cég kielégíteni. A kitűnő minőségű utángyártott alkatrészek kisebb költséggel biztosítják a megszokott vágási minőséget és élettartamot.

További információk: www.pm-schweisstechnik.de